Σχετικά με εμάς 1

Τζιν. Το αγαπημένο μας ύφασμα

Δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο με τη μεγαλύτερη κολεξιόν σε γυναικεία, αντρικά και παιδικά τζιν παντελόνια, σορτς, τζάκετ, φούστες κά.

Αφορμή ήταν ότι το τζιν αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας, καθώς μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

Μας συνόδευσε στο πρώτο ραντεβού, στην πρώτη επιτυχία της εφηβείας μας, έπειτα το βάλαμε σε γιορτές, σε σημαντικές στιγμές, ακόμη και στη δουλειά εκείνη την ημέρα που τίποτα άλλο δεν έμοιαζε τόσο ιδανικό.

Το τζιν καλά κρατεί στα trends του σήμερα. Ίσα ίσα που σε μια εποχή που καλείσαι να ψωνίζεις πιο σοφά από ποτέ, συνεχίζει να αποτελεί μια καλή επένδυση και μια έξυπνη αγορά.

Σχετικά με τα προϊόντα που προβάλλονται πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ υπάρχει φόρμα παραγγελίας ούτε γίνεται καμία αγορά ή χρηματική συναλλαγή στο onlyjeans.gr, όλοι οι σύνδεσμοι προϊόντων μεταφέρουν τον χρήστη στο προβαλλόμενο κατάστημα (sponsor merchant) και εκεί ισχύουν οι όροι αγοράς/πληρωμής του καταστήματος. Όροι Χρήσης Και Προϋποθέσεις